top of page

SÜNDMUSED MEIEGA

Elamusõhtul avastame Põhjala tehase ajalugu ja tänapäeva, naudime ekskursiooni unikaalsetesse paikadesse, maitseme Lõuna-Itaalia veine ning valmistame koos käsitööpitsat traditsioonilises puuahjus.

Töötuba
PP-Pitsa.jpg

Pitsavalmistamise töötuba-maitserännak

Pitsa töötoas teeme koos läbi kõik pitsateo etapid taigna valmistamisest ja pallitamisest venitamise, katmise ja traditsioonilises kiviahjus küpsetamiseni välja ning maitseme koos tulemust! Tutvume toiduvalmistamise viisidega traditsioonilises puuahjus ning tutvustame Lõuna-Eesti toorained ja Koivamaa mahetalunikke, kes kasvatavad pärandniitudel lambaid, šiitake seeni, valmistavad aastaid laagerduvaid juustusid ning hoiavad elus vanu traditsioone. Protsessi jooksul ei kasuta me kordagi elektrit ning kõik valmib käsitööna.

 

Tervituseks klaas majaveini ning mälestuseks pitsapall, mis valmistab õhtul rõõmu kodustele!

Töötuba kestab u 3 tundi ning korraga saab sellest osa võtta 10-15 in.

Töötoa hind on 55 eur külalise kohta.

Maitserännak
vinecountry.jpg

Pitsa maitserännak ja veinidegustatsioon

„Puusepa pitsa goes wine country“  - maitseme Kampaania maakonna veine ja Koivamaa piirkonna erikatetega pitsamenüüd

​

Võtame luubi alla Kampaania maakonna veinid Lõuna-Itaaliast ning pakume Koivamaa piirkonna erikatetega pitsabuffet’d ning eelroaks pakume Riias, Mozzarella.lab’is värskelt valmistatud burrata’t. Maitsmisele tulevad neli valget ja kaks punast veini Tenuta Scuotto veinimajast, kõik valmistatud traditsioonilistest kohapealsetest sortidest. Valgetest: Falanghina, Greco di Tufo, Fiano di Avellino, Fiano IGT. Punastest Aglianico ja Taurasi.

 

Külalised saavad tunda, kuidas maitseb pitsa mahe talleliha, Mooska suitsusauna singi või hoopis Tsirgumäe šiitake seentega Koivamaalt. Desserdiks omakandi gelato ning lõpetuseks kuldkollane meloni-üllatus Abruzzost! 

 

Maitserännak koos veinidegustatsiooniga kestab u 4 tundi ning osalejate arv on kuni 20 inimest. Erisoovide korral kirjuta meile info@puusepapitsa.ee.

 

Maitserännaku hind koos degustatsiooniga on 79 eur külalise kohta.

Elamusõhtu
syndmus3.jpg

Elamusõhtu Põhjala tehases Puusepa Pitsaga

Elamusõhtul kulgeme Põhjala tehase ajaloos ja tänapäevas ning peame maha ühe meeleoluka pitsatöötoa Puusepa pitsamajas!


Ekskursioon Põhjala tehase kultuurikvartalis, end. Põhjala Kummitoodete vabriku territooriumil prof. Teet Parvega tehase nurgatagustesse ja esindussaalidesse - saab näha tsaariaegseid angaare, katuseaeda, merevaadet ja kuulsat Tuletorni pruulikoda! NB! Kersti Kaljulaid soovitab!


Maitserännak ja töötuba Puusepa Põhjala Pitsatoas – Tutvustame Lõuna-Eesti maitseid pitsal, tooraineid ja talunikke, saab käed külge panna - venitame, katame, küpsetame ning viimaks maitseme oma kätega valmistatud kiviahju pitsat. Koduseks edasiõppimiseks pakime kaasa värskelt valminud pitsataigna palli!


Maitserännaku algusajaks on kaetud kerge suupistete buffet’ ning joogiks pakume klaasi majaveini. Õhtu lõpetab omamaja dessert (gelato, panna cotta, napoleon), Kokomo kohv ning magus üllatus Santo Spirito’lt Abruzzost! 
 

Elamusõhtu kestus on u 5 tundi ning programmi mahub kuni 20 inimest. Paketi hind sõltub osalejate arvust, täpsema info saamiseks kirjuta meile info@puusepapitsa.ee

KONTAKT

Põhjala tehas
Marati 5a, 11713, Tallinn, Eesti
+372 56 90 4646
info@puusepapizza.ee

bottom of page